S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Naša ponuka

 

KONTAKTY

M&M service s. r. o.
Rázusova 1834/6
Liptovský Mikuláš
tel: +421 914 286 060
info@spuntikovo.eu

NOVINKY

arr3VítameVítame Vás na našej špuntikovskej stránke! V prípade, že potrebujete poradiť alebo bližšie sa...

TOVAR V AKCII

naša cena 2,46 EUR
Dostupné
naša cena 34,86 EUR
Dostupné

» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.spuntikovo.eu (ďalej len "Obchod") je spoločnosť M&M service s.r.o., so sídlom Rázusova 1834/6, 031 01 Liptovský Mikuláš, IČO:  51031418 DIČ:  2120565678 Za účelom poskytovania tých najkvalitnejších služieb chránime aj Vaše osobné údaje. Avšak na poskytnutie všetkých služieb potrebujeme vedieť Vaše základné informácie. Niektoré z nich majú podľa zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov (ďalej len “zákon o ochrane osobných údajov”) povahu osobných údajov.

Pred nakupovaním v obchode nie je potrebné zaregistrovať sa. Pri nakupovaní je potrebné poskytnúť nasledovné informácie o Vás:

  • meno a priezvisko, presná adresa (resp. adresa, ktorá ma byť uvedená na faktúre)

  • Vaša e-mailová adresa (slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami)

  • voliteľne ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)

  • voliteľne telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s Vami, prípadne na kontaktovanie kuriérom pred doručením)

  • ak nakupujete ako firma / živnostník, naviac: obchodný názov, IČO a IČ DPH (pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie).

Vaše údaje spracovávame pre za účelom vybavenia a doručenia vašej objednávky. Tieto údaje sú taktiež potrebné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť resp. aktualizovať prostredníctvom e-mailu alebo po prihlásení do sekcie Môj účet. V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom. Vaše konto bude deaktivované.

V našom obchode nevyžadujeme nezadávanie informácií, týkajúcich sa priamo práce s peniazmi na Vašich účtoch. Všetky v súčasnosti ponúkané formy elektronického bankovníctva (platenia za tovar cez internet) sú realizované priamo na stránkach Vašej banky, ktorá nám poskytne jedine informáciu o úspešnosti či neúspešnosti platby a Vaše meno, prípadne číslo účtu (aby sme vedeli platbu identifikovať a v prípade potreby vrátiť). V žiadnom prípade sa nedozvieme žiadne ďalšie informácie týkajúce sa Vášho účtu.

Počas Vašej návštevy sú na našom serveri uchovávané dočasné informácie, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie obchodu (napr. čo ste vložili do nákupného košíka, kedy ste na stránku prišli, odkiaľ ste na stránku prišli).

Kedykoľvek po prihlásení sa na stránke www.spuntikovo.eu, si môžete svoje osobné údaje skontrolovať a v prípade potreby zmeniť v sekcii Môj účet.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky (v niektorých prípadoch poskytnutie Vášho mena), doručovateľské služby (adresa na dodanie). Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorázovo pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

Registráciou nám udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy. V súlade s § 28 zákona o ochrane osobných údajov máte právo požadovať informáciu o spracovaní vašich osobných údajov, a zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania, právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, právo na likvidáciu osobných údajov, ak účel ich spracovania skončil, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely.

Vaše osobné údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu pre účely štatistiky, účtovníctva a prieskumu, a poskytnúť tretím stranám alebo verejnosti súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie údaje, avšak v anonymnej podobe tak, že na ich základe nebude možné nijakým spôsobom identifikovať našich zákazníkov.


NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

MjZkN2VjOD